Халачев ЕООД

Обекти

/ Начало / Обекти

2008: Жилищна сграда в кв. Бояна

Жилищна сграда в престижния кв. Бояна — на 15 минути път с кола от идеалния център на София, на една пресечка над Околовръстен път, далече от градския шум, в близост до Резиденция Бояна. Сграда с високо качество на изпълнение, предлагаща апартаменти с площ от 52 до 140 кв.м., изглед към Витоша и София, собствен двор с градина, удобни гаражи на партерен етаж. Наблизо минават автобусни линии 61, 62, 63, 107 и 111.

2007: Жилищна сграда в ж.к. Дианабад

Сградата се намира в близост до Ловния парк, разполага със собствен двор, надземни и подземни гаражи. Към улицата гледат магазини, разположени на партерния етаж. За 10 минути с кола се стига до центъра на града, а наблизо минават автобусни линии 88, 94 и 102.

2005: Жилищна сграда в ж.к. Стрелбище

Жилищтата сграда се намира на улица, успоредна на бул. България. Състои се от апартаменти с разнообразно функционално разпределение, магазини, офиси и подземни гаражи.

2000: Жилищна сграда в кв. Иван Вазов

Жилищтата сграда се намира в кв. Иван Вазов, непосредствено до Южния парк на улица, успоредна на бул. Витоша. Състои се от етажни и мезонетни апартаменти с разнообразно функционално разпределение, магазини, офис-център, надземни и подземни гаражи. При строителството са използвани за пръв път редица иновационни материали и технологии, включително и лукзозни декоративни елементи и облицовки. Сградата е удостоена с отличие на Tegola Canadese, Италия за висок професионализъм в прилагането на материалите на покривната конструкция.

1998: Жилищна сграда на ул. Енос

Малка жилищна сграда със свързано застрояване с изглед към бул. България. Съдържа 10 апартамента, клуб на партерен етаж и подземни гаражи.

1995: Жилищни сгради в ж.к. Борово

Комплекс състощящ се от две жилищни сгради - Блок "А" и Блок "Б" и самостоятелна офис-сграда, разположена във вътрешения двор между тях. Трите сгради разполагат с гаражи на партерен етаж, а Блок "Б" - с магазини с веранда с лице към улицата.